Asiantunteva kolarikorjaus autollesi Porissa

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä sopimuskorjaamo.

Kolarikorjaukset ja lasipalvelut kaikkiin merkkeihin, henkilö- ja pakettiautoihin.

 

Selivaara Group Oy suorittaa vahinkotarkastukset ja korjauskustannusarviot Cabas-laskentaohjelmalla kaikille vakuutusyhtiöille. Koulutettu henkilökuntamme sekä kolarikorjaamon ja maalaamon nykyaikaiset laitteet ja maalauskammiot takaavat luotettavan, asiantuntevan ja laadukkaan lopputuloksen kaikissa korinkorjaus- ja maalaustöissä ilman kompromisseja.

Saat kauttamme kaikki kolarikorjausalan työt Porin liikkeessämme. Takaamme ensiluokkaisen täyden palvelun kokonaisuuden aina vauriokuvauksesta ja sijaisauton toimituksesta virheettömään lopputulokseen.

Olemme laatineet avuksesi ohjeet siitä, miten toimia vahingon sattuessa. Mikäli kaipaat lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Tiesitkö? Kolariarvioinnin voi hoitaa nykyään myös verkossa. Mikäli et pääse korjaamollemme Poriin paikan päälle, lähetä meille kuvat ja tiedot autosi vahingoista, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tiesitkö?

Kolariarvioinnin voi hoitaa nykyään myös verkossa. Mikäli et pääse korjaamollemme Poriin paikan päälle, lähetä meille kuvat ja tiedot autosi vahingoista, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä »

Yhteydenottolomake

 

Tietosuojaseloste